AKTUELNO

Luna će iz ovog razgovora shvatiti šta je prava istina.

Sloba Radanović i Luna Đogani u toku dana pričali su o svom odnosu, a ukućanka je tvrdila da njih dvoje treba da ostanu zajedno jer smatra da zaslužuje njegovu ljubav posle svega što su tokom osmomesečnog boravka u rijalitiju prošli zajedno. Sloba se povodom toga nije posebno izjašnjavao, a razgovor je završio tako što je naglo ustao i napustio Belu kuću.

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, pevač je kasnije odlučio da se okupa u bazenu, a njegova još uvek zakonita supruga Kristina Kockar i Bora Santana sedeli su pored kako bi mu pravili društvo. Iako je to bio jedan običan razgovor, dogodila se jedna nepredviđena situacija koja je razotkrila njegove emocije prema njoj.

Naime, Bora ih je ponovo pitao šta će biti sa njihovim brakom, a onda je razgovor krenuo svojim tokom. Sloba je mislio da se njegove reči neće čuti u bazenu jer u tom trenutku nije koristio bubicu.

Meni Slobodan neće da kaže svoje odgovore. Je l' bi potpisao odmah? - pitala ga je Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

Napisao sam da naših 5 godina veze i godinu dana braka zaslužuju jedan razgovor, napolju - rekao je Sloba.
A ti treba da kažeš: Ne, ja tebe volim i kajem se zbog svega. A i što bi mi razgovarali kad ćemo se razvesti? - pitala je Kockareva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko to kaže? Hajde, reci? - pitao je Sloba tihim tonom.

Kristina je posle ovoga ostala u šoku, kao i svi gledaoci kraj malih ekrana koji su jasno mogli čuti ovaj razgovor između njih dvoje.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako vi komentarišete Slobine reči? U nastavku ovog teksta možete pogledati detaljan razgovor između supružnika, kao i video-klip u kojem je Sloba imao razgovor sa Lunom samo nekoliko sati pre nego što će ovo saopštiti Kiji.

Da li je Slobodan zaista doneo odluku da se ipak neće razvesti, procenite sami.

K.Ristić

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'